Καλώς ήρθατε

Καλώς ήρθατε στο ιστολόγιό μου. Εδώ θα βρείτε υλικό και πληροφορίες για οτιδήποτε αφορά την οικονομική εκπαίδευση. Ελπίζω να σας φανεί χρήσιμο.



Αναζήτηση

Ειδήσεις Google

enikos.gr - πρόσφατες καταχωρήσεις

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος Πολιτική Παιδεία (Οικονομία, Πολιτικοί Θεσμοί & Αρχές Δικαίου και Κοινωνιολογία) Γενικού Λυκείου και Επαγγελματικού Λυκείου

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την ιστοσελίδα του προγράμματος ΔΙΑΥΓΕΙΑ, σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών του μαθήματος Πολιτική Παιδεία. Στην απόφαση αυτή αναφέρονται οι γενικοί και ειδικοί σκοποί του μαθήματος, οι εκπαιδευτικοί στόχοι και οι ενδεικτικές δραστηριότητες μέσω των οποίων μπορούν να επιτευχθούν οι στόχοι αυτοί, η διδακτική μεθοδολογία και οι τεχνικές αξιολόγησης που προτείνονται να χρησιμοποιηθούν. Για να δείτε αναλυτικά την απόφαση αυτή, πατήστε εδώ.
Να επισημανθεί ότι, σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες, αναμένεται να τυπωθεί νέο βιβλίο, το οποίο θα δοθεί στους μαθητές το επόμενο χρονικό διάστημα, και το οποίο ουσιαστικά θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο τα εννέα κεφάλαια της ύλης (τρία από καθένα από τα τρία βιβλία που ήδη υπάρχουν).